logo_500

Μετά από την πολυετή στήριξη, την ένδειξη αγάπης από τους αναγνώστες, καθώς και την απόκτηση εμπειρίας ως πιστοποιημένοι και εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί, το milaraki.com αποφάσισε να εξελιχθεί σε milaraki service. Εκτός από την καθημερινή διαδικτυακή ενημέρωση για ό,τι σχετίζεται με την Apple, στο εφεξής θα σας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στο κατάστημά του, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου 117 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, μπορείτε να βρείτε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με όλα τα προϊόντα της Apple.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να επισκευάσουν οποιαδήποτε Apple συσκευή, να αναβαθμίσουν τον Mac τους, καθώς και σε όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την καλύτερη και αποδοτικότερη χρήση των λειτουργικών συστημάτων της Apple (iOS, MacOS X).

Οι άνθρωποι του milaraki service, εκτός από την αγάπη και τον ενθουσιασμό για την Apple, διαθέτουν και τις επίσημες πιστοποιήσεις της.

 •  Certified Macintosh Technician
 •  Certified Support Professional
 •  Certified Technical Coordinator
 •  Certified System Administrator
 •  Certified Specialist : Mac Os X Directory Services
 •  Certified Specialist : Mac Os X Deployment
 •  Certified Specialist : Mac Os X Security and Mobility

Η διατήρηση του Macintosh Technician απαιτεί την ανανέωσή του κάθε χρόνο, έτσι ώστε να παραμένει σε συμφωνία με κάθε καινούργιο Mac.

20 Responses to About

 1. Καλές δουλειές !.

 2. Panos says:

  Σούπερ, καλές δουλειές!!!

 3. Καλές δουλειές παιδιά!!!

 4. Marios says:

  καλες δουλειές φιλε …. μακαρι να ησουν ΚΑΙ λαρισα

 5. καλες δουλειες!!!

 6. Θοδωρής Τ. says:

  Έχει τύχει να χρειαστώ τις υπηρεσίες του Τάσου παλιότερα για το macbook μου κ είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που θα εμπιστευόμουνα το mac μου.

 7. καλες δουλειές!!!

 8. Μιχάλης says:

  Καλές δουλειές και απο μένα! Είστε πολύ χρήσιμοι αλλά…αχρείαστοι να είστε :D

 9. AppleX says:

  Ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός technician στα προϊόντα της Apple. Επιτέλους πήρε την απόφαση να πάρει στα χέρια του την κατεστραμμένη, στη Θεσσαλονίκη, κατάσταση του “Apple service”. Προσδοκώ και ανώτερες πρωτοβουλίες. Thank you God.

 10. Anonymous says:

  Ωραία και κοντά και καλά )))

 11. Dimitrios Samaras says:

  Καλή αρχή στις δύσκολες μέρες μας….θα είμαστε σε επαφή…

 12. George says:

  Καλή αρχή και ανάλογη συνέχεια στην ήδη πολύ καλή εξυπηρέτηση!

 13. αλέξανδρος says:

  Μπράβο στα παιδιά !!!!. Μακάρι να υπήρχε και κάτι τέτοιο Αθήνα … Να ξέρατε πόσος κόσμος υποφέρει απο αυτό ακριβώς….SERVICE……κάντε κάτι και για μας αδέλφια !!!

 14. madtsak says:

  καλες δουλειες,παρεπιμπτοντως διαγνωση προβληματος και αλλαγη μνημης(8GB) σε macbook pro στην document 140 ευρω…ελεος….με 50 ευρω εβαζα μονος επωνυμη μνημη 8GB αλλα ο υπολογιστης δεν ανοιγε καθολου και δεν μπορουσα να τρεξω το hardware test….παθημα-μαθημα…

 15. Stratos says:

  από το σέρβις του Τάσου έχω μείνει και εγώ ευχαριστημένος, έστειλα από Αθήνα για επισκευή το macbook μου το οποίο δεν άνοιγε και μου βρήκε τη λύση άμεσα εγκρίνετε ανεπιφύλακτα

 16. Άρης says:

  είχα τη τύχη να συνεργαστο και εγώ με τον Τάσο . ένας από τα καλύτερα παιδιά του χώρου . ευχαριστώ και καλές δουλειές

 17. Χρήστος says:

  Η λέξη είναι μια απλά ” ΕΞΑΙΤΕΡΙΚΟ” . Άλλαξα την οθόνη μου μέσα σε μια μέρα το πήρα. Ο Τάσος είναι πάρα πολύ εξυπηρετικός στην δουλεία του. Αγαπάει αυτό που του πας σαν δικό του. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ανεπιφυλακτα. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

 18. TASOS says:

  TO ΚΑΛΗΤΕΡΟ SERVICE ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑΣΑΡΑ!!!

 19. Lefteriw sabots says:

  Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και με όλη μας την καρδιάκαλές δουλειές!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.