approvedbymilaraki

Στις μέρες μας υπάρχει μια μεγάλη ζήτηση για μεταχειρισμένους υπολογιστές Apple, όπως επίσης και για μεταχειρισμένα iPhone ή iPad.

Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες site με αγγελίες που δίνουν τη δυνατότητα σε αυτόν που πουλάει το παλιό του laptop να δημοσιεύσει μια αγγελία, αλλά εκεί σταματάει η συμμετοχή του site.

Στο milaraki service, θέλοντας να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρίσκει αγγελίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ώστε να μην υπάρχει ο παρακιμκρός δισταγμός για την αγορά ενός υπολογιστή, σκεφτήκαμε την υπηρεσία “Approved By Milaraki”.

Τι ακριβώς είναι ;

Ας υποθέσουμε ότι ο Γιάννης θέλει να πουλήσει το MacBook Pro του.

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να φέρει τον υπολογιστή στο κατάστημα μας, όπου θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση για πιθανές μικρές ζημιές που υπάρχουν στη συσκευή. Στην συνέχεια θα ανοιχτεί ο υπολογιστής και θα καθαριστεί σχολαστικά. Ταυτόχρονα θα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για την κατάσταση του μηχανήματος.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να γράψουμε μια μικρή αναφορά της κατάστασης του υπολογιστή καθώς και των χαρακτηρηστικών του. Επίσης, φωτογραφίζουμε τον υπολογιστή. Έπειτα, συμβουλεύουμε τον ιδιοκτήτη  για την τιμή στην οποία θα έπρεπε να πουλήσει τη συσκευή του, δεδομένων της ηλικίας της, της κατάστασής της, των χαρακτηριστικών της, κ.ά.. Τέλος, ανεβάζουμε μια αγγελία στο site μας.

Όταν με το καλό βρεθεί κάποιος αγοραστής, μπορεί ο ιδιοκτήτης να έρθει στο κατάστημα μας με τον αγοραστή ώστε να δούμε και πάλι το μηχάνημα και να σιγουρέψουμε ότι η κατάστασή του είναι όπως αναγράφεται στην αγγελία μας.

Ποιο το όφελος αυτής της υπηρεσίας;

Με τον παραπάνω τρόπο, θα ενημερωθεί ο Γιάννης για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στον υπολογιστή του και ίσως τα διορθώσει. Το μεγαλύτερο όμως όφελος είναι ότι ο υπολογιστής του θα έχει ελεγχθεί από πιστοποιημένους τεχνικούς και θα έχει λάβει την έγκριση του milaraki service.

Από την άλλη μεριά, για τον αγοραστή το όφελος είναι ακόμη μεγαλύτερο μιας και αγοράζοντας μια συσκευή η οποία είναι Approved By Milaraki, ξέρει τι αγοράζει και δεν ανησυχεί μήπως τον κοροϊδεύουν ή μήπως κάτι του κρύβουν.

Πόσο κοστίζει αυτή η υπηρεσία;

Αν και το κόστος της όλης διαδικασίας είναι αρκετά μεγαλύτερο λόγω του χρόνου που απαιτείται για τον πλήρη έλεγχο, αποφασίσαμε να ορίσουμε την τιμή στα 40€ για υπολογιστές και 30€ για τα iDevices.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για απορίες που ίσως έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας, είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου ή ακόμη καλύτερα με μια επίσκεψη σας στο κατάστημα μας .